Imetysohjaus

Tukea imetykseen 

Parhaimmillaan imetys on helppoa ja ihanaa. Aina se ei kuitenkaan tapahdu automaattisesti, ja silloin saat apua imetysohjaajalta. Imetysohjaukseen voit tulla jo raskausaikana, mikäli haluat valmistautua imetykseen.

Tuen tarve ja imetyksen haasteet vaihtelevat vauvan kehityksen mukana. Kaikki ei aina ole ennakoitavissa, ja esimerkiksi vauvan tai vanhemman sairastuminen, vauvan ennenaikainen syntymä tai kireä kieli- tai huulijänne voivat vaikeuttaa imetystä. Imetystoiveesta ei kuitenkaan tarvitse heti luopua, vaan yleensä ainakin osittaisimetys on mahdollista. Imetysohjauksessa voidaan käydä läpi mitä tahansa vauvan ruokailuun liittyvää, kuten pumppaamista, vauvantahtista pulloruokailua tai rinnasta vieroittamista. Kysy rohkeasti apua imetysohjaajaltamme!

Imetysohjausta tarjoavat

Julia Rautkoski

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti, imetysohjaaja, vauvahieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 ja sen jälkeen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Ennen erikoistumista työskentelin lähinnä tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheiluvammojen parissa ja niiden vuoksi voi vastaanotolleni tulla edelleen. Minulla on vahva kokemus monenlaisten ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaus onkin mielestäni todella mukavaa. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja imetysohjaajakoulutuksen.

Minulle on tärkeää tarjota asiakkaalle turvallinen ja lämmin vastaanotto, sekä keinoja kipujen lievittämiseen tai toimintakyvyn haasteiden helpottamiseen. Vastaanottoni peruskalliona ovat asiakaslähtöisyys ja terapian yksilöllisyys. Parasta työssä on se, kun voin auttaa asiakasta oivaltamaan asioita omasta kehostaan ja keinot juuri hänen hyvinvoinnin edistämiseen löytyvät.

Lisää tietoa minusta, koulutuksistani ja palveluistani löydät osoitteesta https://www.fysiovenus.fi

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä