Sinua palvelevat
hyvinvointialan ammattilaiset

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2000 ja fysioterapeutiksi 2004. Olen erikoistunut urheilufysioterapiaan. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja monenlaista muuta koulutusta vuosien varrella.

Tällä hetkellä teen fysioterapeutin töitä FC Lahden miesten edustusjoukkueessa, Mehiläisessä ja täällä Fysio Kulmassa. Teen lisäksi yhteistyötä tiiviisti Lahden Uimaseuran ja FC Kuusysin jalkapalloseuran kanssa. Vedän myös aamutreenejä urheilulukiolaisille kahdesti viikossa. Teemana on erilaiset ennaltaehkäisevät ja lihastasapainoa parantavat harjoitteet.

Teen paljon töitä lasten ja nuorten parissa, mutta myös aikuiset liikkujat, urheilijat ja tavalliset työssäkäyvät ihmiset ovat asiakaskuntaani.

Maija Saira

Jooga-ohjaaja

Maija Saira pitää joogatunteja. Maijan joogatunneista voit kysellä: .

Jaana Ahonen

Hieroja

Olen Lahden hierojakoulusta joulukuussa vuonna 2021 valmistunut koulutettu hieroja. Osaamista löytyy klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhieronnan osalta. Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mobilisoivaa tekniikkaa ja tarvittaessa triggerpisteiden käsittelyä.

Petra Stenfors

Jooga-ohjaaja

Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä lastenjoogaa. Lasten joogan ohjaajaksi valmistuin vuonna 2018. Jooganopettajaksi olen opiskellut Suomen Joogaliiton pitkässä koulutusohjelmassa.  Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen sekä rauhoittumisen, on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Ohjaan rauhallista joogaa, joka sopii kaikille. Liikkeet tehdään aina omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.lempijooga.fi/tunnit tai .

Satu Lehikoinen

Urheilufysioterapeutti

Olen tehnyt 12 vuotta urheilufysioterapiaa ja toiminut mm. Judoliiton ja voimisteluseura Viipurin reippaan fysioterapeuttina. Olen erikoistunut leikkausten jälkeiseen kuntoutukseen sekä akupunktioon. Teen myös fysiikkavalmennusta sekä personal trainingia. Teen töitä sunnuntaisin Lahden Fysio Kulamssa, varaathan ajan viestillä tai soittamalla puh. 050 375 66 25.

Koulutukset:

 • Lääketieteellinen akupunktuurikoulutus Fysioterapeuteille (Fysi Ry.) moduulit 1-5
 • Suomen Urheilufysioterapeutit Ry.:
  • Urheilufysioterapian peruskurssi 
  • Urheilijan kuormitusfysiologia ja paranemisprosessit -kurssi
  • Urheilijan Niska – Olkapää - Hartiarengas -kurssi
  • Urheilijan Polvi – Nilkka- Jalkaterä -kurssi
  • Urheilijan teippaus -kurssi
 • Lannerangan liikekontrolli: Advanced testaus ja harjoitteet Hannu Luomajoki (Suomen Kuntoutuskouluttajat Oy.)
 • Fysioterapian suoravastaanottokoulutu (Movedoc)
 • Fysitrainer (Fysi ry., FAF)

Julia Rautkoski

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti, imetysohjaaja, vauvahieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 ja sen jälkeen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Ennen erikoistumista työskentelin lähinnä tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheiluvammojen parissa ja niiden vuoksi voi vastaanotolleni tulla edelleen. Minulla on vahva kokemus monenlaisten ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaus onkin mielestäni todella mukavaa. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja imetysohjaajakoulutuksen.

Minulle on tärkeää tarjota asiakkaalle turvallinen ja lämmin vastaanotto, sekä keinoja kipujen lievittämiseen tai toimintakyvyn haasteiden helpottamiseen. Vastaanottoni peruskalliona ovat asiakaslähtöisyys ja terapian yksilöllisyys. Parasta työssä on se, kun voin auttaa asiakasta oivaltamaan asioita omasta kehostaan ja keinot juuri hänen hyvinvoinnin edistämiseen löytyvät.

Lisää tietoa minusta, koulutuksistani ja palveluistani löydät osoitteesta https://www.fysiovenus.fi

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä