Sinua palvelevat
hyvinvointialan ammattilaiset

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen urheilufysioterapeutti ja urheiluhieroja Saara Laatta. Erikoistumisesta huolimatta otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ja kaikenikäisiä asiakkaita, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinongelmista, sairauksista tai selittämättömistä kivuista. Kivunhoito on erikoistaitoni. Teen manuaalista terapiaa kivun hoidoksi, mutta käytän tarpeen mukaan myös akupunktiota, imukuppihoitoa, TNS hoitoa ja Neurosonic -hoitoa.

Olen tehnyt yrittäjänä töitä koko ikäni. Minulla on ollut isompi fysikaalinen hoitolaitos aikanaan, mutta nykyään pyöritän Fysio Kulmaa ja teen omalla toiminimelläni töitä. Työkokemusta on seurayhteistyöstä aikanaan jo Lahden Namikan koripallojoukkueen kanssa, samoin Fc Kuusysin kanssa tein junnupuolella töitä monet vuodet. Kokemusta on myös Fc Lahden miesten edustusjoukkueesta, urheilulukion kanssa yhteistyöstä, Päijät-Hämeen urheiluakatemian sekä Lahden Uimaseuran kanssa olen reissannut monet SM-kisat mukana. Olen ollut oman työn ohella Suomen Palloliitolla junnufutismaajoukkueissa fysiona ja matkannut ympäri Eurooppaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan voisinko olla avuksi! Mieluiten viesti tai soitto: 040 134 4669. Sähköposteihin en pysty kiireaikataululla vasteilemaan, mutta kiireettömissä tapauksissa:

Maija Saira

Jooga-ohjaaja

Maija Saira pitää joogatunteja. Maijan joogatunneista voit kysellä: .

Jaana Ahonen

Koulutettu hieroja

Olen Lahden hierojakoulusta joulukuussa vuonna 2021 valmistunut koulutettu hieroja. Osaamista löytyy klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhieronnan osalta. Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mobilisoivaa tekniikkaa ja tarvittaessa triggerpisteiden käsittelyä.

Petra Stenfors

Jooganopettaja (RYT200)

Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä lastenjoogaa. Lastenjoogan ohjaajaksi valmistuin vuonna 2018. Aikuisia olen ohjannut vuodesta 2021 alkaen. Jooganopettajaksi olen opiskellut Suomen Joogaliiton pitkässä koulutusohjelmassa (SJL-perusopinnot) sekä intialaisten opettajien johdolla kansainvälisen Yoga Alliancen sertifioimassa RYT200 -koulutuksessa (YogaGyani, 2023).  

Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen sekä rauhoittumisen, on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Ohjaan rauhallista joogaa, joka sopii kaikille - myös erityisryhmille tilauksesta. Liikkeet tehdään aina omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Minulla on kestävyysurheilutaustaa ja suosittelen joogaa lämpimästi myös urheilijoille. Niin aktiivinen harrastaja kuin huipputason kilpaurheilijakin hyötyvät monin tavoin joogan sisällyttämisestä harjoitusohjelmaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.lempijooga.fi/tunnit tai .

Julia Rautkoski

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti, imetysohjaaja, vauvahieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 ja sen jälkeen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Ennen erikoistumista työskentelin lähinnä tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheiluvammojen parissa ja niiden vuoksi voi vastaanotolleni tulla edelleen. Minulla on vahva kokemus monenlaisten ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaus onkin mielestäni todella mukavaa. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja imetysohjaajakoulutuksen.

Minulle on tärkeää tarjota asiakkaalle turvallinen ja lämmin vastaanotto, sekä keinoja kipujen lievittämiseen tai toimintakyvyn haasteiden helpottamiseen. Vastaanottoni peruskalliona ovat asiakaslähtöisyys ja terapian yksilöllisyys. Parasta työssä on se, kun voin auttaa asiakasta oivaltamaan asioita omasta kehostaan ja keinot juuri hänen hyvinvoinnin edistämiseen löytyvät.

Lisää tietoa minusta, koulutuksistani ja palveluistani löydät osoitteesta https://www.fysiovenus.fi

Jenni Niutanen

PT, ryhmäliikunnanohjaaja, ravintovalmentaja, yinjooga ohjaaja, TRE®-ohjaaja

Persoonallinen tsemppari avuksi liikunnan aloittamiseen, säännölliseen liikuntaan sekä hyvinvoinnin vaalimiseen!

Jos liikunnan aloittamiseen on iso kynnys, niin minä lupaan kulkea tukenasi, tsempata, kannustaa ja ymmärtää. Tiedän miltä tuntuu aloittaa liikunta, kun et ole ehkä ihan sinut oman kehosi kanssa.

Lisäksi kuljen aina kanssasi kohti sinun tavoitettasi, mikä se ikinä mahtaakaan olla! En pakota sinua laihduttamaan tai hankkimaan lihasmassaa, sillä liikunta ja elämäntapojen parantaminen on parhaimmillaan elämäniloa lisääviä tekijöitä!

Voit tulla kanssani harrastamaan liikuntaa ilman pelkoa muista osallistujista: PT-tunnilla olemme vain sinä ja minä! Ryhmätreeneissä lupaan, että jokaiselle löytyy oma variaatio liikkeistä, ja että mitään ei tehdä otsa rytyssä!

Valikoimaani kuuluu myös apukeinot stressinhallintaan.

Katso lisää:

www.jenninvoima.com
www.jenninhuomaama.fi

 

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä