Akupunktio

Akupunktio aktivoi kehon luonnollisia mekanismejä

Perinteinen akupunktio on vanha hoitomenetelmä. Akupunktiossa painetaan ohuita neuloja kehon akupunktiopisteisiin, jotka lisäävät verenkiertoa, vapauttavat jännitystä ja rentouttavat.

Akupunktiolla pyritään vaikuttamaan ja parantamaan oireita sekä vahvistetaan kehon omaa kykyä parantua. Hoito stimuloi kipua lievittäviä endorfiinejä ja tasapainottaa hormoneja. Näin aktivoidaan kehon luonnollisia mekanismeja kehon itsensä parantamiseksi.

Akupuntion hyödyt

Lihasrentoutus, migreenin hoito, uniongelmat, yleinen kivun lievitys sekä keskushermoston rauhoittaminen ja stressin lieventäminen ovat yleisiä akupunktiohoidon hyötyjä.

Akupunktiolla voidaan vaikuttaa fyysisen kehon lisäksi myös henkisiin ja mentaalisiin osa-aluehin ja lievittää stressin aiheuttamaa kipua ja jännitystä, emotionaalista epätasapainoa. Sillä voidaan helpottaa myös psykosomaattisiin häiriöihin liittyviä oireita.

Akupunkiota tarjoavat

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2000 ja fysioterapeutiksi 2004. Olen erikoistunut urheilufysioterapiaan. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja monenlaista muuta koulutusta vuosien varrella.

Tällä hetkellä teen fysioterapeutin töitä FC Lahden miesten edustusjoukkueessa, Mehiläisessä ja täällä Fysio Kulmassa. Teen lisäksi yhteistyötä tiiviisti Lahden Uimaseuran ja FC Kuusysin jalkapalloseuran kanssa. Vedän myös aamutreenejä urheilulukiolaisille kahdesti viikossa. Teemana on erilaiset ennaltaehkäisevät ja lihastasapainoa parantavat harjoitteet.

Teen paljon töitä lasten ja nuorten parissa, mutta myös aikuiset liikkujat, urheilijat ja tavalliset työssäkäyvät ihmiset ovat asiakaskuntaani.

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä