Akupunktio

Akupunktio aktivoi kehon luonnollisia mekanismejä

Perinteinen akupunktio on vanha hoitomenetelmä. Akupunktiossa painetaan ohuita neuloja kehon akupunktiopisteisiin, jotka lisäävät verenkiertoa, vapauttavat jännitystä ja rentouttavat.

Akupunktiolla pyritään vaikuttamaan ja parantamaan oireita sekä vahvistetaan kehon omaa kykyä parantua. Hoito stimuloi kipua lievittäviä endorfiinejä ja tasapainottaa hormoneja. Näin aktivoidaan kehon luonnollisia mekanismeja kehon itsensä parantamiseksi.

Akupuntion hyödyt

Lihasrentoutus, migreenin hoito, uniongelmat, yleinen kivun lievitys sekä keskushermoston rauhoittaminen ja stressin lieventäminen ovat yleisiä akupunktiohoidon hyötyjä.

Akupunktiolla voidaan vaikuttaa fyysisen kehon lisäksi myös henkisiin ja mentaalisiin osa-aluehin ja lievittää stressin aiheuttamaa kipua ja jännitystä, emotionaalista epätasapainoa. Sillä voidaan helpottaa myös psykosomaattisiin häiriöihin liittyviä oireita.

Akupunkiota tarjoavat

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen urheilufysioterapeutti ja urheiluhieroja Saara Laatta. Erikoistumisesta huolimatta otan mielelläni vastaan kaikenlaisia ja kaikenikäisiä asiakkaita, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinongelmista, sairauksista tai selittämättömistä kivuista. Kivunhoito on erikoistaitoni. Teen manuaalista terapiaa kivun hoidoksi, mutta käytän tarpeen mukaan myös akupunktiota, imukuppihoitoa, TNS hoitoa ja Neurosonic -hoitoa.

Olen tehnyt yrittäjänä töitä koko ikäni. Minulla on ollut isompi fysikaalinen hoitolaitos aikanaan, mutta nykyään pyöritän Fysio Kulmaa ja teen omalla toiminimelläni töitä. Työkokemusta on seurayhteistyöstä aikanaan jo Lahden Namikan koripallojoukkueen kanssa, samoin Fc Kuusysin kanssa tein junnupuolella töitä monet vuodet. Kokemusta on myös Fc Lahden miesten edustusjoukkueesta, urheilulukion kanssa yhteistyöstä, Päijät-Hämeen urheiluakatemian sekä Lahden Uimaseuran kanssa olen reissannut monet SM-kisat mukana. Olen ollut oman työn ohella Suomen Palloliitolla junnufutismaajoukkueissa fysiona ja matkannut ympäri Eurooppaa.

Ota yhteyttä niin jutellaan voisinko olla avuksi! Mieluiten viesti tai soitto: 040 134 4669. Sähköposteihin en pysty kiireaikataululla vasteilemaan, mutta kiireettömissä tapauksissa:

Julia Rautkoski

Fysioterapeutti, äitiysfysioterapeutti, imetysohjaaja, vauvahieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018 ja sen jälkeen erikoistunut äitiys- ja lantionpohjan fysioterapiaan. Ennen erikoistumista työskentelin lähinnä tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä urheiluvammojen parissa ja niiden vuoksi voi vastaanotolleni tulla edelleen. Minulla on vahva kokemus monenlaisten ryhmien ohjaamisesta ja ryhmänohjaus onkin mielestäni todella mukavaa. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja imetysohjaajakoulutuksen.

Minulle on tärkeää tarjota asiakkaalle turvallinen ja lämmin vastaanotto, sekä keinoja kipujen lievittämiseen tai toimintakyvyn haasteiden helpottamiseen. Vastaanottoni peruskalliona ovat asiakaslähtöisyys ja terapian yksilöllisyys. Parasta työssä on se, kun voin auttaa asiakasta oivaltamaan asioita omasta kehostaan ja keinot juuri hänen hyvinvoinnin edistämiseen löytyvät.

Lisää tietoa minusta, koulutuksistani ja palveluistani löydät osoitteesta https://www.fysiovenus.fi

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä