Lasten Jooga

Jooga kaikenikäiselle

Jooga sopii aikuisten lisäksi erinomaisesti myös lapsille. Liikuntamuodon lisäksi se opettaa rauhoittumisen taitoa ja tarjoaa siten nykyaikana varsin usein staattiseen elämäntapaan kuten istumiseen tai älylaitteen käyttöön tauon. Liikkeet sopivietaan

Monipuolisesti hyötyä lapselle

Jooga edistää lapsen terveyttä, liikkuvuutta ja itsetuntoa. Se auttaa ehkäisemään selkävaivoja vaikuttamalla ryhtiin. Joogalla on vaikutusta myös itsetuntemuksen kehittämisessä ja sen on todettu stimuloivan myös oppimuskykyä.

Lapsijoogaryhmät tulossa, kysy meiltä lisätietoja tai kerro kiinnostuksestasi!

Lisätietoja lasten joogasta

Petra Stenfors

Jooganopettaja (RYT200)

Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä lastenjoogaa. Lastenjoogan ohjaajaksi valmistuin vuonna 2018. Aikuisia olen ohjannut vuodesta 2021 alkaen. Jooganopettajaksi olen opiskellut Suomen Joogaliiton pitkässä koulutusohjelmassa (SJL-perusopinnot) sekä intialaisten opettajien johdolla kansainvälisen Yoga Alliancen sertifioimassa RYT200 -koulutuksessa (YogaGyani, 2023).  

Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen sekä rauhoittumisen, on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Ohjaan rauhallista joogaa, joka sopii kaikille - myös erityisryhmille tilauksesta. Liikkeet tehdään aina omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Minulla on kestävyysurheilutaustaa ja suosittelen joogaa lämpimästi myös urheilijoille. Niin aktiivinen harrastaja kuin huipputason kilpaurheilijakin hyötyvät monin tavoin joogan sisällyttämisestä harjoitusohjelmaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.lempijooga.fi/tunnit tai .

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä