Ryhmäliikunta

Ohjattu liikunta ja räätälöidyt liikuntaryhmät ja -kurssit

Toteutamme tällä hetkellä sovitusti ryhmäliikuntatunteja ja treenejä erikoisryhmille, esimerkiksi jalkapallojoukkueille ja urheilulukiolaisille. Räätälöimme tunnit ryhmän mukaan ja tarjoamme joustavat ajat tuntien suoritukseen. Liikunnanohjaajamme ohjaavat erityisosaamista ja ammattitaitoa vaativia liikuntaryhmiä kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Kiinnostuitko tai tarvitsetko paikan tunneille?

Mikäli olet kiinnostunut tai tarvitset ryhmällesi liikuntatunteja, ole yhteydessä Saara Laattaan (yhteystiedot alla). Jos olet alan ammattilainen ja etsit paikkaa, jossa järjestää tuntisi, ole myös yhteydessä, meillä on monta isoa ja erinomaista tilaa ryhmäliikuntaan.

Seniorijumppaa taas tammikuussa 2023

Seniorijumppa jatkuu taas tammikuussa. Jos sinä tai läheisesi kaipaat rauhalliseen tahtiin ohjattua lihaskunto-, tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua, ota rohkeasti yhteyttä: 040 527 2927. 

Ryhmään on vielä muutama vapaa paikka.

Kysy lisää ryhmäliikuntapalveluista

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2000 ja fysioterapeutiksi 2004. Olen erikoistunut urheilufysioterapiaan. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja monenlaista muuta koulutusta vuosien varrella.

Tällä hetkellä teen fysioterapeutin töitä FC Lahden miesten edustusjoukkueessa, Mehiläisessä ja täällä Fysio Kulmassa. Teen lisäksi yhteistyötä tiiviisti Lahden Uimaseuran ja FC Kuusysin jalkapalloseuran kanssa. Vedän myös aamutreenejä urheilulukiolaisille kahdesti viikossa. Teemana on erilaiset ennaltaehkäisevät ja lihastasapainoa parantavat harjoitteet.

Teen paljon töitä lasten ja nuorten parissa, mutta myös aikuiset liikkujat, urheilijat ja tavalliset työssäkäyvät ihmiset ovat asiakaskuntaani.

Josefina de Vocht

Fysioterapeutti, hieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018, jonka jälkeen olen hoitanut pääosin tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä asiakkaita. Lisäksi olen työskennellyt eri lajien urheilijoiden kanssa ja tällä hetkellä toimin myös toisena Lahden Uimaseuran fysioterapeuttina ja Päijät Hämeen Urheiluakatemian asiantuntijana. Toiselta koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja minulla on vahva kokemus niin erityisryhmien, kuin terveysliikuntaryhmien ohjaamisesta.

Lahden Fysio Kulmalla tarjoan fysioterapia-, hieronta- ja pienryhmäliikuntapalveluita.

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä