Jooga

Jooga on mainio tapa edistää terveyttä

Jooga on suosittu monipuolisesti terveyttä edistävä liikuntamuot.  Joogaan kuuluu fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden tarkoituksena on lisätä joustavuutta ja voimaa sekä tuottaa sisäistä rauhaa ja energiaa.

Jooga sopii kaikille

Joogaan ei välttämättä tarvitse yhdistää siihen monasti liitettyjä henkisiä ulottuvuuksia, vaikka monelle siitä kehittyykin liikuntaa syvällisempi asia. Joogassa tehdään sellaisia liikkeitä, jotka tuntuvat itsestä hyviltä. Liikkeet voidaan sovittaa erityistarpeisiin, jos joogaajalla on vammoja tai sairauksia. Joogan hyötyjä ovat liikkuvuuden lisääntyminen, mielen rauhoittuminen ja kokonaisvaltaisen hyvän olon saaminen sekä helpottaa esimerkiksi stressitilassa. Joogalla jäykempikin keho saa helposti kaipaamaansa liikettä ja venytystä, jolloin joogan jälkeen on piristynyt ja rento olo.

Tervetuloa Joogaan Lahden Fysio Kulmaan!

Aikataulut ja ilmoittautumiset

Maija:
Petra: www.lempijooga.fi/tunnit tai

Päivä Ohjelma

Ma

Klo 6.15 astangajooga (Maija)
Klo 18.00 - 19.30 lempeä hathajooga (Petra)
Ti Klo 18.15 astangajooga (Maija) 
Ke Klo 17.30 astangajooga (Maija) 
To  
Pe Klo 10.00 - 11.30 lempeä hathajooga (Petra)

 

Joogaa tarjoavat

Maija Saira

Jooga-ohjaaja

Maija Saira pitää joogatunteja. Maijan joogatunneista voit kysellä: .

Petra Stenfors

Jooga-ohjaaja

Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä lastenjoogaa. Lasten joogan ohjaajaksi valmistuin vuonna 2018. Jooganopettajaksi olen opiskellut Suomen Joogaliiton pitkässä koulutusohjelmassa.  Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen sekä rauhoittumisen, on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Ohjaan rauhallista joogaa, joka sopii kaikille. Liikkeet tehdään aina omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.lempijooga.fi/tunnit tai .

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä