Jooga

Jooga on mainio tapa edistää terveyttä

Jooga on suosittu monipuolisesti terveyttä edistävä liikuntamuot.  Joogaan kuuluu fyysisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden tarkoituksena on lisätä joustavuutta ja voimaa sekä tuottaa sisäistä rauhaa ja energiaa.

Jooga sopii kaikille

Joogaan ei välttämättä tarvitse yhdistää siihen monasti liitettyjä henkisiä ulottuvuuksia, vaikka monelle siitä kehittyykin liikuntaa syvällisempi asia. Joogassa tehdään sellaisia liikkeitä, jotka tuntuvat itsestä hyviltä. Liikkeet voidaan sovittaa erityistarpeisiin, jos joogaajalla on vammoja tai sairauksia. Joogan hyötyjä ovat liikkuvuuden lisääntyminen, mielen rauhoittuminen ja kokonaisvaltaisen hyvän olon saaminen sekä helpottaa esimerkiksi stressitilassa. Joogalla jäykempikin keho saa helposti kaipaamaansa liikettä ja venytystä, jolloin joogan jälkeen on piristynyt ja rento olo.

Tervetuloa Joogaan Lahden Fysio Kulmaan!

Aikataulut ja ilmoittautumiset

Maija:
Petra: www.lempijooga.fi/tunnit tai

Päivä Ohjelma

Ma

Klo 6.15 astangajooga (Maija)
Klo 18.00 - 19.30 lempeä hathajooga (Petra)
Ti

Klo 18.00 - 19.30 lempeä hathajooga (Petra)

Ke Klo 17.30 astangajooga (Maija) 
To Klo 17.30 astangajooga (Maija) 
Pe Klo 7.45 - 8.30 lempeä hathajooga (Petra)

 

Joogaa tarjoavat

Maija Saira

Jooga-ohjaaja

Maija Saira pitää joogatunteja. Maijan joogatunneista voit kysellä: .

Petra Stenfors

Jooganopettaja (RYT200)

Ohjaan lempeää hathajoogaa sekä lastenjoogaa. Lastenjoogan ohjaajaksi valmistuin vuonna 2018. Aikuisia olen ohjannut vuodesta 2021 alkaen. Jooganopettajaksi olen opiskellut Suomen Joogaliiton pitkässä koulutusohjelmassa (SJL-perusopinnot) sekä intialaisten opettajien johdolla kansainvälisen Yoga Alliancen sertifioimassa RYT200 -koulutuksessa (YogaGyani, 2023).  

Se, miten joogaharjoitus kytkee yhteen mielen ja kehon vahvistumisen sekä rauhoittumisen, on itselleni jatkuva inspiraation lähde. Ohjaan rauhallista joogaa, joka sopii kaikille - myös erityisryhmille tilauksesta. Liikkeet tehdään aina omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita. Minulla on kestävyysurheilutaustaa ja suosittelen joogaa lämpimästi myös urheilijoille. Niin aktiivinen harrastaja kuin huipputason kilpaurheilijakin hyötyvät monin tavoin joogan sisällyttämisestä harjoitusohjelmaansa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: www.lempijooga.fi/tunnit tai .

Jenni Niutanen

PT, ryhmäliikunnanohjaaja, ravintovalmentaja, yinjooga ohjaaja, TRE®-ohjaaja

Persoonallinen tsemppari avuksi liikunnan aloittamiseen, säännölliseen liikuntaan sekä hyvinvoinnin vaalimiseen!

Jos liikunnan aloittamiseen on iso kynnys, niin minä lupaan kulkea tukenasi, tsempata, kannustaa ja ymmärtää. Tiedän miltä tuntuu aloittaa liikunta, kun et ole ehkä ihan sinut oman kehosi kanssa.

Lisäksi kuljen aina kanssasi kohti sinun tavoitettasi, mikä se ikinä mahtaakaan olla! En pakota sinua laihduttamaan tai hankkimaan lihasmassaa, sillä liikunta ja elämäntapojen parantaminen on parhaimmillaan elämäniloa lisääviä tekijöitä!

Voit tulla kanssani harrastamaan liikuntaa ilman pelkoa muista osallistujista: PT-tunnilla olemme vain sinä ja minä! Ryhmätreeneissä lupaan, että jokaiselle löytyy oma variaatio liikkeistä, ja että mitään ei tehdä otsa rytyssä!

Valikoimaani kuuluu myös apukeinot stressinhallintaan.

Katso lisää:

www.jenninvoima.com
www.jenninhuomaama.fi

 

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä