Hieronta

Lievitä kipua, lisää aineenvaihduntaa tai rentoudu

Hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudosten hoitomuoto. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, verenkierron lisäämiseen, aineenvaihdunnan lisääntymiseen, kivun lievitykseen ja lihasten huoltoon. Hieronta tuo hyvän olon, vähentää stressiä ja hoitaa ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja. Hierontaa ovat erilaiset tekniikat, joita sanotaan yleisesti manuaaliseksi käsittelyksi. Hieronnalla kivut lievittyvät, ihon ja arpikudoksen joustavuus paranee, stressi vähenee, keho ja mieli rentoutuu. Hieronta myös palauttaa kehoa harjoittelun tai muun rasitustilan jälkeen.  

  

Hierontapalveluita tarjoavat

Saara Laatta

Fysioterapeutti, keskuksen vastaava

Olen valmistunut urheiluhierojaksi vuonna 2000 ja fysioterapeutiksi 2004. Olen erikoistunut urheilufysioterapiaan. Olen käynyt myös akupunktuurikoulutuksen ja monenlaista muuta koulutusta vuosien varrella.

Tällä hetkellä teen fysioterapeutin töitä FC Lahden miesten edustusjoukkueessa, Mehiläisessä ja täällä Fysio Kulmassa. Teen lisäksi yhteistyötä tiiviisti Lahden Uimaseuran ja FC Kuusysin jalkapalloseuran kanssa. Vedän myös aamutreenejä urheilulukiolaisille kahdesti viikossa. Teemana on erilaiset ennaltaehkäisevät ja lihastasapainoa parantavat harjoitteet.

Teen paljon töitä lasten ja nuorten parissa, mutta myös aikuiset liikkujat, urheilijat ja tavalliset työssäkäyvät ihmiset ovat asiakaskuntaani.

Josefina de Vocht

Fysioterapeutti, hieroja

Olen valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2018, jonka jälkeen olen hoitanut pääosin tuki- ja liikuntaelinongelmista kärsiviä asiakkaita. Lisäksi olen työskennellyt eri lajien urheilijoiden kanssa ja tällä hetkellä toimin myös toisena Lahden Uimaseuran fysioterapeuttina ja Päijät Hämeen Urheiluakatemian asiantuntijana. Toiselta koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja minulla on vahva kokemus niin erityisryhmien, kuin terveysliikuntaryhmien ohjaamisesta.

Lahden Fysio Kulmalla tarjoan fysioterapia-, hieronta- ja pienryhmäliikuntapalveluita.

Jaana Ahonen

Hieroja

Olen Lahden hierojakoulusta joulukuussa vuonna 2021 valmistunut koulutettu hieroja. Osaamista löytyy klassisen hieronnan lisäksi myös urheiluhieronnan osalta. Hieronnassa käytän klassisten otteiden lisäksi mobilisoivaa tekniikkaa ja tarvittaessa triggerpisteiden käsittelyä.

Erkonkatu 9, 15110 LAHTI

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä